user_mobilelogo

  Het waarom  

 

 

Hebt u het snerpende geluid van de Havik genegeerd? U zit nu met de brokken die zijn ontstaan door uw eigen handelswijze en gebrekkige communicatie. De kracht van Havik probeert u te leren niet weg te lopen voor problemen. Het is de bedoeling dat u de waarheid tracht te achterhalen van de oorzaak van uw problemen. U kunt uit diverse hoeken hulp aangeboden krijgen. Wees als Havik alert en pak de signalen in de vorm van beelden, verhalen of situaties op en onderzoek of het toepasbaar is in uw situatie. Onvoldoende rust, regelmaat en reinheid, alsook negatieve gedachten en gevoelens, zijn de oorzaken van veel ongemak. Door op deze manier het Waarom van de problemen onder ogen te zien geneest u en voorkomt U ongemak.

Neem voldoende rust, breng structuur aan in uw leven en richt uw gedachten op het positieve.

 

Door het grote geheel te overzien ontstaat inzicht in uw eigen wezen.

 

  De kracht van Havik maant u om aandacht te schenken aan uzelf, uw voordeel te halen uit rust en respect te hebben voor uzelf.  

 


  De verandering  

  

 

De energie van Eekhoorn leert U lessen in het op eenvoudige wijze vergaren van mogelijkheden. U krijgt steeds minder de behoefte zoveel mogelijk alles te noteren en iedere folder te verzamelen. U vindt dat u, op een later tijdstip de gelegenheid moet hebben, de informatie opnieuw in uw herinnering omhoog te halen. De dieperliggende oorzaak van uw verzamelwoede is de angst om iets te vergeten. Dit onder ogen durven te zien is een eerste stap naar genezing. Door uw concentratie te richten op de kern van het verhaal, mag u de rest van overbodige woorden vergeten. U vergeet de belangrijkste leermomenten voor u niet. Door op deze wijze uw concentratie te richten krijgt U uw grillige, wispelturige en overbodige verzamelgedrag onder controle.

De herkenning is een eerste stap, de tweede stap is de erkenning van uw angst, de derde is de acceptatie van uw gedrag en laatste is uw angst loslaten. U laat met hulp van de kracht van Eekhoorn uw angst los perfect te willen en moeten zijn. Andere mensen mogen leren inzien en accepteren dat u uw best probeert te doen!

 

Zorg met liefde voor uzelf en de ander.

 

  De kracht van Eekhoorn geeft u inzicht in de mate van zorg.  

 


  De vooruitgang  

 

 

Spel, soepelheid en vrolijkheid zijn de eigenschappen van het schild van Otter. U hebt de volledige kracht ontdekt van de energie van Otter. Deze energie laat u zien dat, ondanks uw verantwoordelijkheden, u spelenderwijs mag genieten van het spel van alle acteurs in uw omgeving. U hebt afgeleerd de ander te willen veranderen. Wij allen zijn toneelspelers in het levensverhaal van onszelf. U geeft vorm aan dit leven en hebt meer invloed op dit leven dan u in uw stoutste dromen kunt voorstellen. U bent de toneelspeler maar ook de schrijver als regisseur van uw eigen toneelstuk.

Als u niet tevreden bent met het theaterstuk herschrijft u het toneelstuk, echter niet de rol van een ander of vele rollen van andere deelnemers maar, met hulp van de energie van Otter, de rol van uzelf. Deze rol mag u herschrijven zoveel en vaak uzelf wilt. U mag experimenteren met uw gedachten, gevoelens en handelswijze.

 

U gaat mee met de stroom van uw eigen ontwikkeling!

 

  Het schild van Otter voelt als een heerlijke warme douchestraal.