user_mobilelogo

  Het waarom  

 

 

De kracht van Albatros, trouw zijn, is tevens voor u een handicap. Uw plicht en uw gevoel voor verantwoordelijkheid zorgen ervoor dat u, tegen beter weten in, blijft inzetten voor de goede zaak. U vergeet dat ook de ander een juiste instelling denkt te hebben om samen de klus te klaren.
Maak gebruik van de grootsheid van Albatros. Als er veel tegenwind is, is het moeilijk de juiste koers te volgen. Het is misschien dan ook beter een pas op de plaats te maken en uzelf de rust te gunnen om niet tegen de stroom in te willen roeien. Neem figuurlijk en/of mogelijk zelfs letterlijk afstand.

Door afstand te nemen krijgt u hernieuwde energie om u af te stemmen op de ander. De ander, partner, kinderen, collega, familie, buren enzovoort krijgt hierdoor ook gelegenheid om zich af te stemmen op u. Een ieder van u draagt eigen verantwoordelijkheid voor zijn of haar inzet ten opzichte van het totaal.

 

Uw kracht ligt in het meegaan met ieders eigen stroom ten aanzien van het totaal.

 

  Gebruik op dit moment de kracht van Albatros om uzelf in bescherming te nemen door uw eigen verantwoordelijkheid te herzien.  

 


  De verandering  

  

 

De energie van Adder heeft op u een genezende invloed. U hebt uzelf de rust gegeven om nieuwe krachten op te doen. In rust ontstaan vernieuwde ideeën in onze scheppende geest. U leert in een deze periode dat voortdurend doorgaan met activiteiten en aandacht hebben voor alles en iedereen een valkuil voor u kan zijn. Hoe harder u uw best doet hoe meer energie u dreigt te verliezen. Hoe meer energie u verliest hoe minder grip u heeft op de hele situatie. In rust leert u uw energie weer aan te vullen. Er lijkt een balans gekomen te zijn tussen rust en in beweging zijn. Vergist u zich niet in de grote functie van “in rust” zijn. In rust ontstaan vaak de mooiste creaties en oplossingen.

Met de energie van Adder maakt u gebruik van de transformerende energie om uzelf te helen. De balans tussen rust en energie geeft u inzicht dat u niet alle verantwoordelijkheid op uw schouders hoeft te dragen.

 

U hebt uw eigen balans gevonden!

 

  Met de transformerende kracht van Adder brengt u rust in uw activiteiten!  

 


  De vooruitgang  

 

 

Het schild van Kikker kan zijn transformerende werk doen. Hoe genezend is de Kikker-energie als het u in staat stelt uw verborgen krachten te gebruiken! Emoties worden geassocieerd met water en een Kikkerenergie kan u helpen of vertellen op welke manier in aanraking te komen met uw gevoel. Door te durven luisteren naar en te vertrouwen op uw gevoelens, door gebruik te maken van uw gevoelens kunt u een compleet mens worden. Met behulp van Kikker bent u instaat deze transformatie te ondergaan. De mensen met kikkerenergie geven steun, kracht en liefde waar het nodig is. Zij kunnen de negatieve spiraal van een ongewenste situatie reinigen en omzetten in een positief geheel. Het schild van Kikker geeft u de kracht niet alleen te handelen maar ook het woord te voeren om een positieve ontwikkeling tot stand te brengen.

U hebt de juiste medicijn gevonden om de schoonheid van de verandering bij uzelf en de ander te zien.

 

Uw stem is het instrument van liefde en kracht.

 

  Uw gevoeligheid en groei op spiritueel niveau is toegenomen en is een beschermend schild van Kikker.