user_mobilelogo

  Het waarom  

 

 

Achter de energie van Wolf kan een gevaar schuilen bij onvoldoende oplettendheid. U zult van uzelf en van anderen vervreemden indien u niet de moed hebt naar uw eigen spirituele leraar te luisteren. Eenzaamheid en afgescheidenheid en het hoofdzakelijk zien van uw schaduwkanten kunnen het gevolg zijn, als u de negatieve gedachten over anderen niet doorbreekt. U vervreemdt op dat moment van uw eigen helder oordeel en geeft toe aan angst. U denkt dat u geen voordeel haalt uit een situatie, omdat u onvoldoende naar uw innerlijke stem hebt geluisterd en niet de keus maakt voor liefde en evenwicht, kiest u voor confrontatie. Het evenwicht tussen behoeften van anderen en die van uzelf is verstoord, daar kunt u verandering in aanbrengen.

Wanneer de energie van Wolf verschijnt, dient u aandacht te schenken aan de wijze waarop u deel uitmaakt van uw 'roedel', uw omgeving.

 

Luister naar uw innerlijke stem, op deze wijze kiest u voor evenwichtig leiderschap.

 

  Door de energie van Wolf toe te laten kunt u in contact komen met uw eigen innerlijke leider.  

 


  De verandering  

  

 

De energie van Merel toont U de poort van bezinning en een oproep weer naar uzelf te luisteren. U bewondert de daadkracht, schoonheid, durf en alle goede kwaliteiten in de ander. U wenst dat u deze kwaliteiten in uw bezit hebt. U wilt verandering in uw afhankelijkheid van de ander. Uzelf niet meer tekort te doen door op te zien naar de betovering van een ander. Volg uw eigen weg. Neem in uw geest op wat voor u van toepassing kan zijn door gebruik te maken van uw eigen creatieve verbeelding. Wat u, in uw geest en gevoel nabootst, herinnert ons eraan en helpt ons te zien wat wij echt zijn. Het ontdekken kan op deze wijze een krachtige transformationele ervaring zijn. Alle kwaliteiten liggen al verborgen in u. Er is niemand die zegt dat er iets fout is met u.

Met de kracht van Merel verandert u afhankelijkheid van anderen in eigen kunnen en zelfvertrouwen, uw leven zal in harmonie zijn.

 

Transformatie wacht op u!

 

  De energie van Merel leert uw aandacht richten op eigen geluk en schoonheid.  

 


  De vooruitgang  

 

 

Het vermogen van de kracht van Geit is dat u de capaciteit en flexibiliteit ontwikkeld heeft om volledig in balans te zijn. De wil en de kracht om resultaten te bereiken is een gevolg van het volledig gebruikmaken van de kracht van Geit. Uw nieuwsgierigheid hebt U laten balanceren op het scherpst van de snede. U hebt een balans gevonden tussen uw eigen wil en de wil van de ander. Respect hebben voor ieders leerproces is ook een onderdeel van het schild van Geit. U hebt geleerd uw standpunt te verdedigen zonder de ander aan te vallen. Eerdere schijngevechten met uw gevoel hebben u waardevolle inzichten opgeleverd!

Wanneer u de bescherming van het schild van Geit voelt beseft u dat de grootste vijand heeft gehuisd in uzelf. Uw ego is door de schijngevechten met uw eigen gevoelens rustiger en minder opstandig geworden..

 

kracht van Geit geeft na vele inspanningen een verhoging van uw bewustzijn: volledige rust. U past het geleerde in uw leven toe.

 

  Het schild van Geit geeft u een oprecht compliment!