user_mobilelogo

   Het waarom   

 

 

Ga vooral niet zitten kniezen op een top van de berg, gescheiden van anderen. U bent geen slachtoffer. Uw inzicht is slechts vertroebeld door uw bezorgdheid dat het niet goed zal komen. Juist uw grote verantwoordelijkheidsgevoel zorgt er voor dat u altijd probeert vooruit te zien of een kind, partner of vriend(in) geen schade oploopt. Door uw grote kennis, ervaring en overzicht van het geheel bent u daar toe in staat. Echter, u vergeet dat iedereen inzichten mag verkrijgen op basis van eigen ervaringen. Een ander wil zelf ervaringen opdoen en zal u om deze reden terechtwijzen. Een ander ervaart uw betrokkenheid als bemoeizucht. Goed bedoeld van u maar de ander ervaart het anders.

Leer van dit moment en zwijg. Geef ruiterlijk uw fout toe. Verdedig u niet en geef de ander ruimte te doen wat hij of zij belangrijk vindt; inzicht verwerven door ervaringen.

 

Door afstand te nemen wordt uw groei versneld!

 

  Gebruik, op dit moment, de energie van Adelaar om een paar stapjes terug te doen door uzelf in bescherming te nemen.  

 


  De verandering  

  

 

De energie van Ekster geeft u de interesse en het verlangen om inzicht te krijgen in uw dieper liggende beweegreden van handelen. U leert de schittering van geluk herkennen in voor u moeilijke perioden. Als mens maken wij allemaal moeilijke perioden door en komen situaties tegen die we liever niet willen meemaken. Echter, de kracht van Ekster zal u leren dat, juist in nare situaties, u zult leren dat door een juiste afstemming in uw gevoel het geluk vanzelf omhoog komt. U beseft dat geluk tussen de oren zit en dat in iedere situatie juweeltjes zitten van liefde, saamhorigheid en hulp krijgen uit onverwachte hoek.

Het is aan u of u uzelf wilt begraven in een moeilijke situatie of zicht wilt maken voor het goede van het leven. De schittering van de juweeltjes in de modder vragen om uw aandacht. Kies, met hulp van Ekster, heel zorgvuldig uw weg om door te gaan.

 

Aan u de keus om te durven te kiezen voor geluk.

 

  Laat de kracht van Ekster vrijelijk rondhuppelen in uw leven om inzicht te krijgen.  

 


  De vooruitgang  

 

 

Het schild van Pauw toont in alle vrijheid haar schoonheid. Trots als een Pauw mag u zijn op het behaalde succes, overwinning of promotie. Het is de bekroning op uw werk wat u hebt verricht. Geen inspanning op welk gebied ook is u teveel geweest om dit succes te behalen. Geniet over de volle breedte hiervan en laat anderen delen in uw succes! Dit is niet alleen in materieel opzicht maar ook geestelijk een oppepper. In angst zit veel kracht. U hebt uw eigen angst onder ogen durven zien en uit onmacht kracht gemaakt. Uw inzichten om uw diepste angsten tegemoet te treden bracht u kracht en schoonheid van het durven. De ontlading mag er nu dan ook zijn.

Laat horen uw stem en toon uw schoonheid. Uw inzichten zijn blijvend en zijn zichtbaar voor anderen. Gebruik die kracht om uw verborgen schoonheid in volle pracht te tonen.

 

De ogen van de pauwenveer laat de veelheid van kleuren zien die de waarheid in zich heeft.

 

  Het schild van Pauw laat u de schoonheid van uw liefdevolle inzichten tonen.