user_mobilelogo

  Het waarom  

 

 

Gebruik de kracht van het Paard om te ontdekken waar die rusteloosheid vandaan komt. Bent u vastgelijmd op uw zadel en houdt u zich krampachtig vast aan de zekerheden in het leven? Dit vasthouden belemmert niet alleen uzelf maar ook anderen. De energie van Paard komt naar u toe om u de vraag te stellen; door wie en wat laat u zich begrenzen en in boeien slaan. De verstarring keert zich tegen u en plaatst u in een moeilijke positie. U hebt de neiging nog vaster in uw zogenaamde veiligheid te volharden maar de situatie zal daardoor nog verder escaleren.

De kracht van Paard roept u op om andere wegen te bewandelen en uw eigen hindernissen overwinnen. Deze kracht zal u nieuwe richtingen laten zien om te berijden om zo uw eigen vrijheid en kracht te ontdekken.

 

Leer de teugels van het paard te vieren en te vertrouwen op de kracht van het Paard om de juiste wegen te gaan.

 

  De kracht van Paard stelt u instaat te durven vertouwen op nieuwe wegen. U zult veel vrijheid ervaren.  

 


  De verandering  

  

 

Het is de kracht van Zwaan om de genade van verandering aan te nemen. De oude stervende zwaan wil u leren afscheid te nemen van uw oude, vaste overtuigingen. U bent er klaar voor om nieuwe gebieden te gaan betreden. U krijgt nog meer kracht en liefde op uw weg. Wees niet angstig of aarzelend maar zet uw eerste stappen in de volle overtuiging dat het goed is voor u om te veranderen. De volle energie van Zwaan komt naar u toe en u krijgt hulp uit onverwachte hoek. U zult een speciaal, uitzonderlijk intens vreugdevol moment beleven. Dit geïnspireerde moment wilt u graag delen met anderen. Geniet van het samen delen van bijzondere momenten.

Juist door de moed te hebben stappen te zetten, hebt u een proces van verandering in werking gezet. U mag trots zijn op uzelf dat u dit bereikt hebt.

 

Het hier en nu is het enige moment wat voor u belangrijk is.

 

  De kracht van Zwaan is een sterke kracht maar bijzonder lief en kijkt niet in wrok naar het verleden.  

 


  De vooruitgang  

 

 

Het schild van Zalm is uw eigen verjongingskuur. In dit kuuroord met al haar faciliteiten mag u uzelf koesteren en verwennen. De verjongende energie van Zalm is erg sterk en brengt U naar de wortels van uw innerlijke drijfveren. Hier vindt U de kind-inspiratie, kind-creatie en kind-harmonie om uw hele wezen te genezen. Zodra uw opdracht is vervuld krijgt u een nieuwe opdracht als toets of u uw levensles hebt verinnerlijkt. Het universum blijft u uitdagen met de verjongende energie van Zalm. Uw elan om iedere nieuwe ronde te accepteren, er aan te beginnen, lijkt op het begin van een reis. U geniet al bij de gedachte aan nieuwe ontdekkingen en geeft u bij iedere verandering een sprankelende energie.

Uw inspiratie, idee├źn en gevoel van eigenwaarde leggen een stevige bodem voor zelfliefde en eigenwaarde. U bekijkt de wereld met andere ogen en ziet in alles een mogelijkheid voor ontplooiing en zelfrealisatie.

 

Zalm laat u de weldaad voelen van verfrissende nieuwe inzichten.

 

  Het schild van Zalm is een onbevangen wijd geopende alles vernieuwende verjongingskuur.