user_mobilelogo

  Het waarom  

 

 

U had de energie van Hert op een andere, zachtere manier kunnen gebruiken voor uzelf en de ander. Door alleen maar rekening te houden met de ander ontneemt u de ander een kans eigen verantwoordelijkheid te leren dragen. Door de ander te beschermen hebt u onvoldoende uw eigen grenzen bewaakt. Het effect is dat de ander nu een te grote verantwoordelijkheid op uw schouders legt. Het Hert roept u op van uzelf te gaan houden door lief en vriendelijk te zijn. Hert is een wisselwerking van zachtheid en vriendelijkheid tussen u en de ander. Mensen met Hert-energie kunnen meer zien in de schaduwen, subtiele bewegingen ontdekken en horen wat niet is uitgesproken.

Uw intuïtie diepgaand ontwikkelen om meer te zien en te horen in de oorzaken van uw problemen. Laat alle verwachtingen varen, alleen de ware liefde kan wonden helen.

 

Vraag aan Hert om u te helpen deze geschenken te ontwikkelen.

 

  Wanneer het Hert verschijnt wordt je gevraagd van anderen te houden omwille van henzelf en daarmee ook hun zwakheden te respecteren. 

 


  De verandering  

  

 

De kracht van Hond mag u gebruiken om uw denkpatronen te heroriënteren. U bent op een punt beland dat u oude gedachtepatronen kunt veranderen. Uw aangeleerde negatieve denken mag omgezet worden naar positief denken, niet door te vechten maar door bewuste opvoeding en training van de gedachten in positieve richting. Verwijten zijn dan ook niet op hun plaats, maar begrip en acceptatie voor de lange tijd dat u deze gedachten nodig hebt gehad. Verandering in uw gedachtepatronen ontstaan als u een gedachte ‘beetpakt’ en u afvraagt: heeft deze gedachte mij iets positiefs gebracht. Indien nee, plaats dan een positieve gedachte hiervoor in de plaats. Herhaal uw positieve gedachte en geeft uzelf een compliment voor deze gedachte. Deze positieve gedachte mag alleen een oprechte positieve lading hebben en geen lading om uw zin alsnog door te drijven.

Door leiding te geven aan uw gedachten en gevoelens gebruikt u de kracht van Hond-energie om orde op zaken te stellen.

 

U geeft leiding aan uw gedachten en bijbehorende gevoelens en niet andersom.

 

  De kracht van Hond geeft u energie en kracht. U bent in staat nieuwe ideeën positief te ontvangen.   

 


  De vooruitgang  

 

 

Het schild van Hert is een zachte maar o zo sterke krachtenergie. Er schuilt heel veel kracht in zachtheid en kwetsbaarheid en dat hebt u ontdekt door zachtheid en respect toe te passen in allerlei situaties. Nee, u bent niet soft, juist het tegendeel. U hebt de sterke macht van zachtheid, observatie en gevoeligheid leren ontwikkelen. Herten zijn in overeenstemming met hun ware aard heilige dragers van vrede. Zij tonen met dit schild, op welke wijze zijzelf en anderen hun harten kunnen openen voor onvoorwaardelijke liefde. Het hert zal u begeleiden in het van uzelf houden, uzelf koesteren door het met liefde genezen van opgedane pijnen. Wordt u bewust van uw vermogen tot intuïtief weten en aanvoelen.

De subtiliteit en gratie van de energie van Hert maakt u ontvankelijker voor indrukken op allerlei gebied. Het is een speelse, grote sprong voorwaarts in uw spirituele ontwikkeling.

 

Leer door de juiste personen te kiezen uw intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen.

 

  Het schild van Hert heeft nog veel meer voor u in petto de komende tijd.