user_mobilelogo

  Het waarom  

 

 

Wees als Raaf bewust van de vernietigende krachten in uzelf. Uw denkpatroon en handelen is gericht om op een snelle manier winst te behalen uit een situatie. Deze manier van denken en handelen, komen voort uit onderbewuste angst. U bent bang dat u verlies leidt of u denkt te voelen dat u tekort wordt gedaan. U bent daardoor op een punt belandt dat alles verkeerd loopt. U hebt verschillende denkbeelden van wat zou kunnen gebeuren, maar die in werkelijkheid niet aanwezig zijn. Dit verwoestende karakter van het gebeuren is bedoeld u de gelegenheid te geven om aan iets nieuws te beginnen.

Meestal is het alleen maar de illusie die angst schept in ons onderbewustzijn en allerlei vreemde vormen heeft aangenomen. Dus kruip niet in uw schulp maar kom overeind. Ga met hulp van Raaf uw illusies, uw ondergedrukte angsten te lijf.

 

U krijgt de moed om vrijmoedig zonder voorwaarden vooraf een gesprek aan te gaan of onbevooroordeeld in een situatie een ander te ondersteunen.

 

  De kracht van Raaf zet angst om in moed en kracht.  

 


  De verandering  

  

 

De kracht van Koe is een groeiende energie door verandering aan te brengen in uw voeding. Zowel geestelijk als lichamelijk staat u voor een keus. Breng uw denken en gevoel bij elkaar en beslis of u de vette hap wilt door blijven gebruiken of kiezen voor natuurlijke producten of misschien wel vegetarische voeding wilt gebruiken. Let ook op uw darmstelsel, een prima verteller over uw gezondheid. Verandering ook in uw gewoonten liggen op de loer. U beseft steeds meer dat u alleen verantwoordelijk bent voor dit lichaam en dat u voor de langere termijn gaat en niet voor het korte plezier. Als u kiest voor veranderingen in uw levensstijl verandert ook de omgeving. Er kunnen verschuivingen plaatsvinden in uw sociale kontakten en werk.

U past een ander jasje. Neem afscheid, bedank het oude en ga vooral genieten van nieuwe ontmoetingen. U hebt het verdiend. U trekt langzamerhand de juiste omstandigheden naar U toe voor groei door andere personen, gewoonten, gevoelens en gedachten toe te laten.

 

U bevindt zich in goed gezelschap voor spirituele groei!

 

  De Koe-energie gedraagt zich als moederzorg voor een kalf.  

 


  De vooruitgang  

 

 

Het schild van Merel laat u waarnemen, helder zien en horen. U leert door ervaringen nog beter waarnemen en helderder te zien. Door inzicht leert u uw scheppingsvermogen en creativiteit te vergroten. U neemt deel aan gesprekken en u zult bemerken dat steeds meer mensen naar uw inzichten gaan luisteren. In de zang van Merel kunt U de innerlijke roep horen van uw scheppingsmogelijkheden. U herinnert zich dat u geboren bent voor het geluk. U beseft in uw dagelijkse leven dat alle geluk verpakt zit in al uw bezigheden. Het lijkt alsof alles automatisch gaat en u geen hinder ondervindt in uw activiteiten noch vermoeidheid bespeurt bij uw bezigheden.

U bent heel geïnspireerd, vindingrijk, fantasievol en getalenteerd. Maak met hulp van schild van Merel gebruik van uw mogelijkheden en toon anderen uw scheppende en creatieve voorbeeld te volgen. De kracht van Merel opent uw keelchakra in volle glorie en geeft u een onvermoeibare kracht en creatieve uitdrukkingsvaardigheid.

 

U bent vrij om u vrijelijk uit te drukken.

 

  Het schild van Merel laat u krachtig en energiek waarnemen.