user_mobilelogo
De Bron van Liefde kan een ontmoetingsplek worden voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling op weg naar de ontdekking in uzelf.
Indien u zich afvraagt 'waarom ben ik hier', 'wat is het doel in mijn leven' dan bent u op zoek naar de essentie van het leven. Er zijn zoveel vragen over hoe we dit innerlijk pad kunnen gaan om te ontdekken wie we zijn.
De samenstellers van de Bron van Liefde hopen op deze wijze u een plek te geven waar u rust, inzichten, energie en nieuwe ‘mogelijkheden’ ontmoet.
Besef dat de eeuwige bron van alles in u is. U komt voort uit die Bron van Liefde en Licht. De verbinding met deze Bron van Liefde, dus ook met uzelf, is door allerlei oorzaken, ervaren of aangeleerd tijdens ons leven, behoorlijk verstoort geraakt. Zelfs zo erg dat we ons heel lang hebben afgekeerd van deze verbinding van onze eigen ’IK’.
Dit is het tijdstip waar, door u, verandering van leven ontdekt gaat worden in uw denkgeest. Vanuit de Bron van Liefde zult u worden ondersteund om de energie van liefde te ontvangen voor uw persoonlijke heling. Weinig mensen weten dat er een oneindige bron van Liefde diep in het centrum van ons wezen aanwezig is. Kijkt u maar eens naar een klein spelend kindje dat helemaal opgaat in haar omgeving. In dit kind ziet u een glimp van de echte Bron van Liefde. We zoeken het vaak zover weg buiten onszelf.

au78946

Woorden

schieten altijd tekort als we praten over de Bron van Liefde. Veel gelovigen menen dat de Bron van Liefde God, heilige Geest, Jezus, Boeddha, Jahweh of een van de Hindi goden is, anderen geloven dat de Bron van Liefde veel dichter bij ons is. Zij geloven dat de Bron van Liefde in ons zit. U en ik, wij zijn vervuld van de Bron van Liefde. Het geloof in God of welke naam Hij ook mag hebben kan een extra aanvulling zijn dat in ons de Bron van Liefde is. Door allerlei processen als opvoeding, geloof en  maatschappelijke invloeden is het ‘zichtbare’ van de Bron van Liefde behoorlijk verstoord geraakt. Hiermee wordt niet gezegd dat alle situaties buiten onszelf de oorzaak zijn van onze verstoring. Uw kind-gevoelens bij kwetsende, vernederende situaties hebben u in eerste instantie beschermd om u staande te houden door bv. je mond te houden, niet teveel willen opvallen, jezelf snel de schuld geven als iets verkeerd gaat, weinig zelfvertrouwen. Later, als volwassene, bemerkt u dat andere mensen anders met hun gevoelens omgaan.
Een reden voor u onderzoek te willen doen naar verandering, naar heling.

Met deze site hopen wij dat u opnieuw de liefde naar de oppervlakte laat stromen. Dat deze liefde uw hart, lichaam en gedachtewereld, bewustzijn, uw hele wezen weer gaat vullen. Dit is uw geboorterecht. Deze spirituele genezing komt ook uit uw binnenste. Wij kunnen slechts enkele bouwstenen aanreiken!