user_mobilelogo

Zelfwaardering ~ Aartsengel Sachiël


08Zelfwaardering betekent dat u zowel uw beperkingen als uw talenten liefdevol en vriendelijk accepteert. Zelfwaardering betekent vriendelijk zijn voor uzelf en bouwen aan uw krachten. Waardeer uzelf om wat u bent en hebt gedaan, om uw leven bete kennis en kwaliteit te geven. Als u uzelf of uw daden niet waardeert, hoe kunt u dan verwachten dat anderen dat doen.
De verantwoordelijkheid daarvoor ligt bij uzelf.
Misschien hebt u door indrukken van de buitenwereld, een laag zelfwaarderingsbeeld opgebouwd. Alleen uzelf kunt uw waarde als individu bepalen. Door uw afhankelijk van anderen op te stellen, geeft u uw macht en kracht weg. Zelfwaardering kan en mag een nieuwe gewoonte in uw dagelijkse leven worden.

Mogelijke schade aan uw zelfwaardering kunt u bewust herstellen, door de kanalen te openen naar liefde, goedheid en genezing die u verdient Wees u bewust van de negatieve spiraal waarin u mogelijkerwijs verstrikt bent geraakt.
Door uzelf regelmatig een schouderklopje te geven en u meer te richten op uw waardevolle kwaliteiten, zult u meer van uzelf gaan houden. Uw zelfwaardering zal hierdoor toenemen.
 Mijn oordeel over zelfwaardering stel ik liefdevol bij​