user_mobilelogo

Category: Aartsengelen

Genieten ~ Aartsengel Jehudiël


04Genieten is een proces van rust creëren in uw hart. Om te kunnen genieten is het belangrijk dat uw hart geopend is. U krijgt oog voor de schoonheid van het leven en alles wat het leven te bieden heeft. U kijkt op een heel ander wijze naar de gebeurtenissen van het leven.
Werkelijk genieten is niet vluchtig. Hierbij maakt u een waarlijk contact op hart niveau met hetgeen waar u zich op dat moment toe aangetrokken voelt. Uw zintuigen staan op scherp en zijn in staat tot de hoogste waarneming. Op dat moment is het niet belangrijk of het om iets "kleins" gaat of om iets "groots". Of het om iets tastbaars gaat of iets onaantastbaar, de waarneming zal evenredig zijn binnen het gevoel.
Wanneer u hart geopend is zal de liefdesenergie gaan stromen en zult u vanuit liefde contact maken. Daarbij zal altijd een warm gevoel ontstaan en automatisch een gevoel van diep genieten bij u binnenkomen. Zelfs al gaat het om het uitvoeren van een karweitje waar u niet zoveel zin in hebt, dan zult u dat gevoel om kunnen zetten in genieten als u uw hart kunt openen en daarbij aandachtig kunt zijn, in het moment.

Leer te genieten door uw hart te openen