user_mobilelogo

Mijn leegte !

Voelt u zich eenzaam op deze wereld en heeft u geen of bijna geen plezier in allerlei bezigheden, dan ervaart u een diepe leegte en deze leegte voelt niet prettig aan.
Uw ziel wil van nature groeien en het leven biedt die groei-mogelijkheden in de vorm van relaties, omstandigheden en situaties die zich voor doen. Wanneer u zich niet verbindt met de innerlijke stem van uw ziel, kunt u een leegte gaan ervaren die aan u gaat knagen.

Op een ander tijdstip en in een andere vorm zullen ‘oude’ leermomenten weer aangereikt worden indien u de signalen van uw ziel niet oppakt. Net zo vaak tot u het inzicht hebt gekregen wat uw ziel graag wil verkrijgen. Als we dan nog niet wakker zijn geschud, worden de lessen in een nog duidelijker (pijnlijke) verpakking aangeboden.


Op het moment dat u leert luisteren naar uw eigen stille stem en vanuit stilte tot inzicht komt, zal de leegte binnenin u opgevuld worden. Vanuit dit stille gefluister zult u zich verbinden met de universele liefde en zich verbonden voelen met zowel uw eigen Zijn als met alles en iedereen om u heen.
Dan wordt de pijnlijke leegte verandert in vreugdevolle leegte. Een leegte waar ruimte is voor inzicht, wijsheid en verbinding.


Ik ervaar leegte, als een vreugdevolle verbinding