user_mobilelogo

Recht op leven !


Door gemakzucht en achteloosheid vergeten we dat we met zijn allen, maar ook individueel verantwoordelijk zijn voor het welzijn van velen.
Het recht op leven geeft u en ons allen de plicht op allerlei terreinen bewust te worden van onze invloed op het geheel.


Denk eens aan afvalscheiding, overbodig autorijden, milieuvriendelijke materialen gebruiken maar ook respectvol met elkaar omgaan. Niet respect eisen, maar door uzelf te zijn en eenieder het respect te geven dat die persoon verdient. Het recht op leven verlangt bewustzijnsgroei op materieel en emotioneel niveau.
U, wij en ons nageslacht hebben recht op leven en wij dragen daar met zijn allen de verantwoording voor. Uw en mijn verantwoording gaan verder dan vandaag, zij reikt ver over alle grenzen en gebieden en ver over de tijd heen.


Het is onze huidige verantwoording onze leefwereld leefbaar te houden voor nú maar ook voor later. Vanuit liefde en verbondenheid met elkaar en alle elementen van de natuur is verantwoordelijkheid zo heel nátúúrlijk.
Als we ons dagelijks bewust zijn van die verbinding, creëren we een prachtige leefomgeving voor een ieder die mag leven.


Ik verbind mij liefdevol met alles en iedereen om mij heen