user_mobilelogo

 

De vooruitgang  

 

everzwijn

 

Het schild van Everzwijn is een machtig maar zuiver wapen. Everzwijnen zijn van nature schone, hygiƫnische dieren. Het algemene oordeel is anders, maar een kenner van de levenswijze van everzwijnen zal bovenstaande kunnen beamen.
Door de angst voor vernieuwing te overwinnen en de dieperliggende bedoelingen te begrijpen hebt u vertrouwen veroverd in uzelf. U bent rustiger, bedachtzamer geworden en niet meer zo snel geneigd uw gelijk te halen. U beseft dat u, door uw motieven te ontdoen van angst, met vertouwen nieuwe paden durft te gaan. U hebt hiermee een geheim wapen gevonden door liefde en kracht in uzelf, voor uzelf, toe te laten.
Op spiritueel niveau heeft u met de energie van Everzwijn bij de juiste mensen de goede snaar geraakt. Iedereen kan voordeel hebben van uw inspanningen in het verleden. Uw inzicht, uw gedegen kennis van zaken, heeft een goede bijdrage geleverd.

Blijf met de kracht van Everzwijn zuiver en eerlijk bij uw motieven en initiatieven.

 

  Het resultaat van uw inspanningen, met hulp van het schild van Everzwijn, zal resulteren in grote complimenten voor uw bijdrage